Inici Destacats La CUP presenta la seva candidatura per reeditar govern a Vallbona d’Anoia

La CUP presenta la seva candidatura per reeditar govern a Vallbona d’Anoia

COMPARTIR

El passat 1 d’abril es va presentar a la plaça de Vallbona, la Candidatura de la CUP a Vallbona d’Anoia. Encapçalada una altra vegada per  Meritxell Baqué , alcaldessa a l’actualitat i Roc Farreras, 1er tinent alcalde que han governat aquests últims 4 anys en minoria amb altres dos regidors; la llista incorpora noves persones provinents del teixit social del poble, com ara Tomás Pérez de l’AFA de l’Escola, Lourdes Saumell de la Coral Ara i Aquí, Jaume Borràs i Irene López de l’Ateneu Popular.

La candidatura municipalista la formen 9 persones més: Marc Lasa, Anna Saumell,  Laura Moreno, Dani López, Carles Llopis, Paqui Chia,Toni Borràs , Alvin Bernal i la tanca en Pau Rebollo , el que havia sigut regidor d’ERC fa dues legislatures. En paraules seves, volia tancar aquesta llista ja que és la gent que vol treballar pel poble, sense interessos i sense rebre ordre de cúpules de partits.

La candidatura municipalista es marca com a prioritat dinamitzar la vida social i comunitària, fer reviure les entitats i associacions que són el motor de la vida al poble i que van quedar molt tocades, després de la pandèmia de la Covid. També es marquen en l’agenda, seguir fomentant les energies renovables, el control públic dels serveis bàsics , el desenvolupament del Pla SES-CEIP, que permetrà tenir un nou equipament educatiu de secundària i acabar els projectes iniciats d’urbanització de Vallbonica i el Polígon industrial del Carol.

Al finalitzar l’acte, es va animar a la gent a formar part de les assemblees que estan preparant el programa electoral per aportar idees, propostes o iniciatives diverses per Vallbona i es va fer un aperitiu.

FER UN COMENTARI

*