Inici Destacats La CUP Igualada vol eixamplar el seu projecte de cara a les...

La CUP Igualada vol eixamplar el seu projecte de cara a les eleccions municipals

COMPARTIR

La Candidatura d’Unitat Popular d’Igualada ha anunciat que el proper mes de setembre realitzarà un acte amb militància i simpatitzants per tal de validar l’estratègia per a les eleccions municipals del maig del 2019. La CUP Igualada, asseguren, pretén culminar així “un procés iniciat al gener d’enguany que els ha permès establir les bases d’una proposta de fórmula i programa pels propers comicis. Enfortir i eixamplar un projecte d’esquerra transformadora, d’obediència municipalista i absolutament compromesa amb els valors republicans”, són els objectius a la base d’una candidatura que reivindica la seva “feina constant i perseverant” al servei d’una “alternativa necessària” per la ciutat d’Igualada.

L’esquerra independentista remarca que “Igualada té una infinitat de reptes per davant a nivell municipal, com la necessitat d’un nou POUM, un canvi de model de recollida de residus, solucionar el problema de l’aigua o implementar mesures de progressivitat en els impostos municipals, entre d’altres”. Els cupaires assenyalen que “aquests són reptes de fons que no es solucionen només amb inversions i obres com les previstes d’ara fins el maig del 2019, inversions necessàries que convé no oblidar que paguem amb els diners de tots”. No obstant, la CUP argumenta que “compartim la necessitat de la immensa majoria d’aquestes inversions ja que milloraran indubtablement la nostra ciutat i per això celebrem i hem donat suport a que es tirin endavant, però cal abordar reptes majors”.

En aquest sentit, des de la CUP es fa un balanç “positiu” dels tres primers anys de mandat en que destaquen la seva “perseverança i valentia a l’hora de vetllar pels interessos i drets de tots els igualadins” i en que no els ha “tremolat la veu a l’hora de dir a les coses pel seu nom. Som una formació pencaire i valenta, i volem continuar contribuint a assolir la justícia social i les millores materials necessàries per a la majoria social de la nostra ciutat”. Els cupaires afirmen que “és només si ens mantenim com una eina útil socialment i si més gent ens ajuda a continuar treballant pel bé comú que la nostra tasca continuarà tenint el sentit i la vigència que en aquests tres primers anys de presència a l’Ajuntament ha tingut”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*