Inici Cartes dels lectors Creure en el potencial de solidaritat i d’humanitat que tenim

Creure en el potencial de solidaritat i d’humanitat que tenim

COMPARTIR

Et necessitem!. Pensa en les persones que aquí, a casa nostra, s’ho estan passant malament. La pandèmia de Covid-19 ha reduït moltes famílies a nivells de subsistència. Quants negocis no has vist tancar en els darrers mesos? Quants sectors de l’economia no s’estan ofegant cada dia més? I al darrere hi ha vides humanes concretes i el futur del nostres fills i joves. Els deutes s’acumulen. La manca d’ingressos impedeix pagar l’electricitat. Moltes famílies acuden a Càritas a demanar aliments bàsics, roba i serveis de primera necessitat. La teva ajuda és indispensable! Càritas et necessita. Perquè tu també ets Càritas.

Entre tots hem de fer-nos solidaris de tothom. Formem una sola humanitat. També les persones i famílies immigrades troben ara greus obstacles per obrir-se un camí digne. Tots ens hem de refer i tirar endavant com a poble unit. Càritas té vocació d’amor i d’ajuda. I Càritas també ets tu. S’acosta un Nadal únic, que ens entristeix i preocupa, un Nadal més pobre per a tots, un Nadal més incert que mai, un Nadal sense l’escalfor del contacte social. Però també serà un Nadal per a l’esperança.

Hem de creure en el potencial de solidaritat i d’humanitat que tenim. Entre tots podem revertir la situació. Només cal el teu suport, el teu ajut, la teva implicació. Sumada a la de tots, imagina’t quin canvi podem aportar a la societat! Implica’t-hi! Si pots, dona un cop de mà generós. Perquè també tu ets Càritas! I l’amor – això vol dir “Càritas” – ens uneix a tots. Bon Nadal!

Pots fer el teu donatiu al compte: ES-47-2100-0001-07-0200221597

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*