Inici Poliesportiu CPP Igualada: quatre derrotes i una victòria d’infart

CPP Igualada: quatre derrotes i una victòria d’infart

COMPARTIR

Victòria d’infart del CPP Igualada CTAI en un partit etern
CETT Esparreguera 3 – CPP Igualada 4

[Img #2665]L’equip de 1a nacional del CPP Igualada CTAI va protagonitzar dissabte passat un partit èpic a Esparreguera. Els igualadins van acabar enduent-se per 4-3 un partit de tres hores i mitja que es va decidir per detalls.

El primer punt s’havia complicat pels de l’Anoia quan Àlex Vidal va adjudicar-se els dos primers jocs davant de l’igualadí Jordi Satorras. El jugador del CPP Igualada CTAI, però, va ser capaç de remuntar fins a imposar-se per un ajustat 3-2. Seguidament, Daniel Luco va fer el segon punt dels visitants sense tant patiment en derrotar per 3-0 a Oriol Abante. Els locals van estrenar el seu caseller a la següent partida, en la qual Jordi Morales va guanyar per 0-3 a Joan Masip.
El CPP Igualada, però, va tornar a sortir amb força a la segona ronda; Jordi Satorras va començar guanyant els dos primers jocs davant d’Oriol Abante. Tot i així, el palista del CETT Esparreguera no es va rendir i va acabar donant la volta al marcador fins a guanyar per 2-3 (11-13 al cinquè joc), fent així el punt de l’empat pels locals. Amb la inèrcia guanyadora, els esparreguerins van fer el seu tercer punt consecutiu quan Àlex Vidal va derrotar per 0-3 a Joan Masip.

La igualtat de joc, però, era màxima, i el marcador ho havia de reflectir. Així doncs, Daniel Luco va forçar el desempat en vèncer per un agònic 3-2 (15-13 al cinquè joc) a Jordi Morales. Finalment, el partit de dobles no va ser menys i va acabar amb un 3-2 ajustadíssim pels igualadins Satorras – Luco davant dels locals Vidal – Morales, en el qual quatre dels cinc onzes es van decidir als avantatges. Així doncs, després d’un partit etern, els igualadins es van endur la victòria per la mínima de tornada cap a l’Anoia.

Derrota per ben poc a Saragossa
CAI Santiago TM 4 – CPP Igualada 2

Dissabte passat, l’equip de 2a nacional del CPP Igualada CTAI es va desplaçar a Saragossa per enfrontar-se al CAI Santiago TM. Els igualadins van tornar de terres manyes amb un nou 2-4 que es va escapar pels pèls.

La primera partida del matx va suposar el debut d’Albert Kenji Matsuoka a la categoria. El debut va ser immillorable ja que l’igualadí va imposar-se per 3-0 a José Ramón en una excel•lent partida. Seguidament, el local Eduardo Ruiz va fer l’empat en guanyar a Roger Domingo per un ajustadíssim 2-3 en el qual es va endur els dos últims jocs per 10-12. La història es va repetir a la següent partida. El palista defensiu Héctor Villarroya va guanyar per un ajustat 2-3 a l’igualadí Ricard Alert després d’adjudicar-se també per 10-12 els dos últims jocs.

Tot i la mala sort que havia acompanyat el CPP Igualada CTAI fins llavors, el conjunt català no es va rendir i va fer empatar el partit de nou gràcies a la victòria per 3-1 de Roger Domingo davant de José Ramón. A continuació, però, els locals van tornar a avançar-se per mitjà del defensiu Héctor Villarroya, que va superar a Albert Kenji Matsuoka per 1-3. Finalment, Eduardo Ruiz va vèncer a Ricard Alert també per 1-3 per establir el 2-4 definitiu.

Derrota a Preferent davant del potent ACR El Jardí
ACR El Jardí 5 – CPP Igualada 1

Després de l’excel•lent victòria de la jornada anterior davant del CTT Cardedeu, l’equip de Preferent del CPP Igualada CTAI no va poder formar la seva alineació titular davant del també poderós ACR El Jardí. Amb aquesta mancança, els igualadins no van poder evitar sortir derrotats per 1-5 de Sant Quintí de Mediona.

En la primera partida, el local Ramon Lacambra va superar per 2-3 a Ferran Sallent. El segon punt del partit també va acabar amb un 2-3 favorable al Jardí. Aquest cop va ser Jaume Ramon qui va imposar-se a l’igualadí Francesc Masip. El partit va quedar pràcticament decidit quan Ángel Ramírez va fer el tercer punt dels locals vencent per 0-3 a Miguel Moriana.

En començar la segona ronda, els igualadins van poder inquietar el seu rival ja que Francesc Masip es va adjudicar per 3-2 la partida que el va enfrontar a Ramon Lacambra. El Jardí, però, no va donar cap més opció i va guanyar les dues partides restants per 0-3. En primer instància, Ángel Ramírez va superar a Ferran Sallent i, finalment, Jaume Ramon va vèncer a Miguel Moriana.

S’estronca la bona ratxa a 1a territorial
TT Els 8 de La Garriga 5 – CPP Igualada 1

Després de les dues victòries consecutives que havien tret l’equip de 1a territorial del CPP Igualada CTAI del pou, la ratxa no s’ha pogut perllongar. Diumenge passat, els igualadins van cedir per 1-5 en la seva visita a la pista del TT Els 8 de La Garriga.

Tot semblava estar ben encarat quan a la primera partida Joan Moriana va fer els primer punt dels igualadins en superar per 3-0 a Nil Aragall. Seguidament, però, van arribar dues victòries dels locals per uns 0-3 molt contundents. Primer, Toni Gavín derrotava a Eloi Zaragoza i, després, Josep Edo obtenia el mateix resultat davant de Juan Carlos Ortiz.

El partit va posar-se coll amunt quan, a la primera partida de la segona ronda, el vallesà Nil Aragall va vèncer per un ajustat 2-3 a Eloi Zaragoza. La sentència no es va fer esperar i va arribat tot seguit de la mà de Josep Edo, que va imposar-se per 0-3 a Joan Moriana. El partit va acabar amb la victòria per 2-3 del palista local Toni Gavín davant de l’igualadí Juan Carlos Ortiz.

L’equip aleví no pot evitar el descens al Circuit Promeses

Després del bon paper al nivell B del Circuit Promeses a la fase anterior, aquest cop l’equip aleví del CPP Igualada CTAI no ha pogut evitar el descens al nivell C. Els igualadins es van enfrontar inicialment al CTT Poblenou, contra qui van perdre per 0-3. Posteriorment, el conjunt de l’Anoia es va creuar amb el CETT Esparreguera. La derrota contra els del Baix Llobregat per un ajustat 1-2 va condemnar els igualadins al descens. Finalment, l’equip format per Gerard Vélez i Carles Galán va guanyar al CTT Cardedeu per 2-1 per fer-se amb la setena plaça.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*