Inici Cartes dels lectors Cortina de fum ERC-Impulsem al poble del Bruc

Cortina de fum ERC-Impulsem al poble del Bruc

COMPARTIR

Com un prestidigitador qualsevol, ERC el Bruc, torna a fer jocs de mans per desviar l’atenció dels ciutadans. Publicant una pantalla de fum, referent a la sequera, que segons ells, ens afecta al poble, quan la realitat és que gràcies a la gestió del nou equip de govern, cap veí ha patit restriccions d’aigua i de moment no tenim la necessitat de fer restriccions.

Pantalla de fum dèiem, per distreure d’un fet que entenem més greu. Ara (i no abans) diuen que es presentaven amb dos equips, un de govern i un altre d’oposició, per això, ara, canvien les persones. És a dir, en paraules seves, a les eleccions es varen presentar sense conèixer el poble.

I ara se n’adonen?

Nosaltres sí que som coneixedors al 100×100 del poble i de les regles democràtiques i estem implicats de principi a fi.

Per superar aquests moments en què cadascú de nosaltres amb petits gestos, trobem solucions als problemes i ells, amb la bandera de l’oposició, només troben problemes a les solucions.

L’equip d’ERC al Bruc, tremendament diluït i totalment difuminat, ha portat a la inevitable sortida per la porta del darrere de dos dels seus regidors titulars, presentant una renúncia després de només sis mesos de mandat, tot i que amb el populisme i demagògia habitual, ens volen fer creure que «ara sí», canviaran i posaran l’equip reserva, amb persones que no tenen perfil tècnic i que només saben fer d’oposició, molt constructiu tot plegat. Realment diu molt sobre l’actitud i el respecte que tenen a la ciutadania d’aquest poble.

Molts canvis necessiten aquells que són els súbdits i hereus d’ERC-Bruc Viu, ara Impulsem El Bruc «de segona», per entendre el que realment necessita el Bruc.

Això sí, el problema, és la sequera…

Junts pel Bruc i Unitat pel Bruc

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*