Inici Societat Copons, Jorba i Sant Martí Sesgueioles es connectaran a la xarxa d’abastament...

Copons, Jorba i Sant Martí Sesgueioles es connectaran a la xarxa d’abastament del Ter-Llobregat

COMPARTIR

El consell d’administració de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha aprovat la connexió de diversos municipis de les comarques de l’Anoia i l’Alt Penedès a la xarxa regional d’abastament del Ter Llobregat. Concretament, s’ha aprovat la connexió de Copons, Jorba, Sant Martí Sesgueioles i Sant Martí Sarroca/Castellví de la Marca amb aquesta xarxa supramunicipal, incrementant en el futur la garantia en l’abastament d’aigua.

Les actuacions estan previstes en el Pla d’Inversions d’ATL per al període 2019-2023 i preveuen una inversió total propera als 4,7 milions d’euros, dels quals 1,2 MEUR corresponen a la connexió amb Jorba; 1,6 MEUR a Sant Martí Sarroca/Castellví de la Marca; 1,4 MEUR a Sant Martí Sesgueioles i més de 329.000 euros a Copons.

En el consell d’administració celebrat el dijous, també s’ha aprovat la connexió del polígon industrial Santiga de Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Oriental) amb la conducció d’ATL Sant Quirze-riera de Caldes, pressupostada en més de 429.000 euros. Aquesta actuació permetrà una millor redistribució del cabal d’aigua en el municipi, sense que això suposi un increment de la dotació d’aigua.

FER UN COMENTARI

*