Inici Art Continuen les activitats de FineArt Igualada

Continuen les activitats de FineArt Igualada

COMPARTIR

El festival fotogràfic FineArt Igualada arriba a l’equador d’aquesta vuitena edició. Fins al 15 de març es pot continuar gaudint de les 52 exposicions repartides per la ciutat d’Igualada. A més a més, el festival també inclou un gran nombre d’activitats paral·leles, a continuació us detallem les visites, xerrades i tallers d’aquest tercer cap de setmana de FineArt 2020:

El 7 de març s’han preparat dues visites guiades. A les 12 h es podrà assistir a la vista que es realitzarà a l’exposició Sota la pell del Rec, a l’Adoberia Bella, on el Joan Solé ens parlarà d’aquest projecte per documentar el canvi del barri del Rec. A les 18 h, la Lídia Carbonell, per tots aquells que el passat cap de setmana no van poder assistir, torna a fer una visita guiada al seu Mar de fons, a la Teneria, per conscienciar-nos de la importància dels plàstics.

Per al diumenge hi ha programades dues visites guiades i un taller molt especial. A les 11 h, a l’Adoberia, la fotògrafa Eva Parey ens farà una visita a la seva exposició de les jornaleres sirianes refugiades a la Vall de la Bekaa, AAMELAT SOURIYAT, on ens aproparà a aquesta realitat colpidora que es viu al Líban. Seguidament, ens traslladarem imaginàriament a la Illa de Pasqua amb la visita guiada del Joan Díez Llorente i el seu Rapa Nui 3D, la visita serà a les 12 h al Museu de la Pell i Comarcal de l’Anoia. També a les 12 h, i al mateix Museu de la Pell, s’ha programat un taller gratuït per menuts i grans sobre fer fotos amb una càmera estenopeica, farem fotos amb una capsa de sabates! Aforament limitat, inscripcions a 938 046 752.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*