Inici Política Els consellers Torrent, Verge i l’alcalde de Manresa visiten el Rec.0 acompanyats...

Els consellers Torrent, Verge i l’alcalde de Manresa visiten el Rec.0 acompanyats d’Alba Vergés

COMPARTIR

Aquesta darrera edició del Rec.0 ha deixat visites institucionals al llarg dels tres dies. De la mà de la igualadina Alba Vergés, actual vicepresidenta del Parlament de Catalunya i candidata a l’alcaldia per ERC, diferents càrrecs del govern de Catalunya i alcaldes van visitar l’espai de moda local d’Igualada Comerç situat al pavelló de la Divina Pastora. En aquest, s’hi va poder veure el conseller d’empresa, Roger Torrent, qui en va valorar molt positivament la dinamització econòmica del barri, la consellera Tània Verge, qui va destacar l’aposta pel comerç de proximitat i local com a valor afegit de l’esdeveniment, o l’alcalde de Manresa, Marc Aloy, qui va confessar a Vergés el seu desig de poder col·laborar molt activament amb el futur govern de la ciutat del qual confia que sigui “de colors republicans i amb nom de dona”.

Tots ells van expressar el seu suport públic a Vergés com a candidata a l’alcaldia i en van lloar la seva experiència a aportar a la ciutat. En les visites, els diferents consellers i alcaldes van conèixer els productes a la venda de les diferents botigues de roba i la gran quantitat de dissenyadors locals i del país que hi eren. Els republicans van agrair les visites i destaquen el seu compromís “per situar Igualada al mapa i convertir la ciutat en un centre de referència en els pròxims anys”. En declaracions posteriors, Vergés va emfatitzar el seu compromís amb treballar per “atreure talent i oferir una ciutat que permeti a tots els joves d’Igualada desenvolupar una vida socialment justa, laboralment plena i dinàmica”. Tanmateix, també va voler destacar la importància de la indústria de la moda, les pells i els adobats a tota la comarca i de la necessària feina que cal fer per ajudar-los logísticament per “retenir els joves d’Igualada en aquest sector i per atreure’n de nous oferint-los una ciutat on poder-se instal·lar sense cap problema”.

Per altra banda, ERC creu necessari “elaborar un projecte complet i de cobertura anual pel barri del rec” que sigui capaç de “complementar les bones idees que ja s’hi apliquen, amb un model alternatiu i que el mantingui viu la resta de l’any”. Tal com fa anys que expliquen, “consideren que aquest pla es desplega en diferents àmbits, com ara la mobilitat o el disseny d’un model de ciutat de present i de futur que tingui en compte quina Igualada volem pels nostres veïns i veïnes”, va explicar Vergés.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*