Inici Destacats El conseller Toni Comín reivindica la feina feta pel Departament de Salut...

El conseller Toni Comín reivindica la feina feta pel Departament de Salut en un acte d’ERC a Igualada

COMPARTIR

El passat divendres 3 de març, va tenir lloc a l’hangar del Kiosk del Rec un acte obert a la ciutadania amb la presència del conseller de Salut, Toni Comín, que va estar acompanyat per la diputada anoienca al Parlament, Alba Vergés, i el coordinador de Creu Roja Catalunya, Enric Morist.

L’acte, en una sala plena de gom a gom amb gent de tota la comarca i un ambient distès, va començar amb la presentació de Vergés, secretaria de la Mesa de Salut del Parlament, que va posar de relleu la feina feta al departament i els avenços per a millorar el sistema sanitari català i fer-lo accessible per a tothom. En aquesta mateixa línia va transcórrer l’intervenció del conseller Comín, que va posar de manifest el fet que l’accés universal al sistema sanitari és el principal dret que ha de tenir la ciutadania i que estan treballant per a què així sigui.

Comín no va defugir de les millores que encara estan pendents en Salut però va posar de manifest que treballen incansablement perquè les desigualtats en aquest aspecte, minvin cada vegada més.

Col·laboració amb Creu Roja

Després d’una primera intervenció del conseller de Junts pel Sí, es va afegir a la conversa el coordinador de Creu Roja Catalunya, l’igualadí Enric Morist, qui va parlar dels punts d’acord i les col·laboracions entre l’entitat i la conselleria, elogiant la feina feta i la bona entesa entre els dos òrgans, sobretot en la tasca de garantir el dret universal a la Salut. Morist també va posar de manifest la feina que s’està duent a terme en matèria de refugiats, on el departament de Salut també hi col·labora.

L’acte es va tancar amb un piscolabis i una molt bona assistència de públic.

FER UN COMENTARI

*