Inici Cartes dels lectors Consell x la República a Montbui i Vilanova

Consell x la República a Montbui i Vilanova

COMPARTIR

Els grups promotors dels Consells x República de Santa Margarida de Montbui i de Vilanova del Camí després de veure que el Parlament de Catalunya:

– ha retirat l’escó al diputat de la CUP Pau Juvillà agenollant-se davant l’ordre de la Junta Electoral Central, acceptant la vulneració del dret de representació, del dret a la libertat d’expressió i del dret a un judici just.

– ha fet prevaldre un fals criteri funcionarial, capgirant la jerarquia del Parlament.

Volem fer constar que:

– Ara ja s’ha demostrat de forma indiscutible la distància insalvable entre les proclames i la política que realment practiquen els partits independentistes.

– Hem perdut la confiança en que aquests partits independentistes siguin capaços de representar la nació catalana davant de l’estat i menys encara de portar-la cap a la independència.

– No es pot condicionar l’estratègia per aconseguir la república catalana a la unitat amb aquests partits, perque és renunciar a la independència i acceptar la submissió.

Per tot això, instem al Consell per la República, a que juntament amb totes les entitats de la societat catalana què ho vegin així, a promoure un lideratge, al marge d’aquests partits, per defensar l’oportunitat d’aconseguir la república què necessitem, i deixar de banda aquest autonomisme que no ens porta enlloc».

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*