Inici Destacats El Consell per la República es presentarà a Igualada

El Consell per la República es presentarà a Igualada

COMPARTIR

El proper dimecres 6 de març a les 19h tindrà lloc al Casal Popular d’Igualada, el Foment, la presentació del Consell de la República.

El Consell per la República neix de la legitimitat sorgida del mandat de l’1 d’octubre i impulsa estratègies per a fer-lo efectiu. Actuarà en àmbits com la internacionalització, el procés constituent, la generació de noves fórmules de mobilització democràtica, la recerca i el desenvolupament d’eines socials i polítiques innovadores o la difusió de la cultura i la realitat social catalanes.

L’acte comptarà amb una tertúlia amb Marta Bellot i Carles David Ramírez, i una connexió en directe amb el conseller de Salut a l’exili, Toni Comín, a les 20:30h.

L’acte està organitzat pel Casal Popular d’Igualada, el Foment, l’Assamblea Nacional Catalana i Birres per la República.

COMPARTIR

4 COMENTARIS

  1. Un altre xiringuito fantasmal per alimentar encara més paràsits. El conseller a l’exili, la repúblic catalana…Trepa d’al.lucinats, a veure si algun dia torneu a tocar de peus a terra i l’olla de grills lamentable en què heu convertit Catalunya retorna d’una punyetera vegada a la normalitat… Però ho dubto molt, l’esquizofrenia nacionalista és difícil de curar.

    • Josep tu per lo que veig es dels que vols anar aguantan l’espanyolis-me , centraliste, i excloen dels Catalans, ser subdits sempra d’aquesta Espanya carroña ? Per algo es t’he de comensar , perque amb les lleis que han posat Aquet cetralisme , diguem que es por fer .

      • El primer «Josep» té tota la meva aprovació a els seus arguments, però el segon «Josep» li diria primer que vagi a l’escola i aprengui a escriure la llengua del país que tant defensa. L’altre tema és que parlar de «carroña» (la «ñ» en la llengua catalana no existeix noi) ja et qualifica. Deus tenir poca edat pero et recomano que llegeixis, si en saps, les dites catalanes clàssiques i una d’elles diu «val més boig conegut que savi per conèixer». L’espectacle denigrant que han donat els sediciosos no te precedents a l’història, i els actes de covardia com fugir en una nit de fosca després de proclamar la independència és denigrant, però el pallasso de Waterloo encara continua en la seva feina d’enganyar la gent…Qualificar aquesta gent de «carronya» és poc, però no ho faré pero no possar-me al seu nivell, diré que han estat uns irresponsables que s’han carregat el prestigi de Catalunya i això ho han de pagar

FER UN COMENTARI

*