Inici Destacats El concurs de decoració nadalenca premia el millor balcó, la millor façana...

El concurs de decoració nadalenca premia el millor balcó, la millor façana i el millor aparador de Vilanova del Camí

COMPARTIR

Ja hi ha guanyadors del concurs de decoració i il·luminació nadalenca. El Jurat del concurs ha fet públic el seu veredicte i les decoracions premiades han estat el balcó de Sorin Vasile a la carretera de La Pobla, 153; la façana del carrer Sant Josep, 50 de Trini García; i l’aparador d’El Golafre, d’Ester Garrudo Sorribes. Les tres composicions guanyadores rebran un premi de 300 €.

El concurs, que aquest any celebrava la quarta edició, ha sumat 24 inscripcions: 17 finestres i balcons, 4 façanes i 3 aparadors. El Jurat ha valorat la qualitat de moltes de les decoracions que s’han realitzat amb materials reciclats i que resulten atractius treballs manuals.

El balcó guanyador, a la carretera de La Pobla, resum l’esperit d’aquestes festes: les llums i les cintes, llaços, estrelles i boles de Nadal, els rens, els pals de caramel i fins i tot un arbre dels desitjos amb un Grinch ben especial. Molts detalls repartits en un balcó decorat amb cura.

Pel que fa a la façana guanyadora, al carrer Sant Josep, 50, està inspirada en el conte de Hans Christian Andenser “La Reina de las nieves» i ha estat una decoració que ha anat a càrrec de Trini García, que ja ha resultat guanyadora en altres edicions del concurs.

I, el tercer premi, al millor aparador comercial, ha estat aquest any pel Golafre, d’Ester Garrudo Sorribes. Un aparador que ens recorda, amb una taula molt ben parada, la nostàlgia del retorn a casa: “En Navidad, todos los caminos llevan a casa” es pot llegir en l’aparador en què també es poden veure personatges i elements típics d’aquestes festes com els arbres de Nadal o els follets, elaborades en fusta i metall i que també resulten una bona opció per regalar aquestes festes Nadalenques, ja que venen acompanyades de bombons i xocolates.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*