Inici Destacats El concert solidari de Rotary Club Igualada recapta 15.000 euros

El concert solidari de Rotary Club Igualada recapta 15.000 euros

COMPARTIR

Fotos: Manel Marimon i Gomis

El passat diumenge 3 de febrer, l’Ateneu Igualadí va acollir el tradicional Concert Benèfic organitzat pel Rotary Club Igualada, un esdeveniment que es va convertir en tot un èxit. Amb una assistència massiva d’unes 450 persones, el públic va gaudir d’una vetllada inoblidable al ritme de la música de Queen, interpretada pel reconegut grup «Momo», la principal banda tribut a Queen a Espanya i amb un renom internacional.

El president del Rotary Club Igualada, Joan Leon, en el seu discurs de benvinguda, va destacar el valor de la solidaritat, afirmant que és una força que creix en compartir-la i que el Rotary Club Igualada, en col·laboració amb Dones Amb Empenta, volia transmetre un missatge d’esperança a totes les persones i famílies que han patit violència de gènere. Joan Leon va dir «La solidaritat, com l’amor o l’amistat, està feta d’un material meravellós; quan més en dones als altres més en tens per tu i més feliç ets de continuar donant. És màgia. A kind of màgic. És la màgia de Rotary”.

Per la seva banda, les representants de Dones amb Empenta, Nati Veraguas, Conxita Garrido i Èlia Palomas, van agrair en el es seu discurs haver estat les escollides i van animar a les dones assistents de públic a participar del projecte també com a voluntàries.

El concert, que va ser un homenatge vibrant a la llegenda musical de Queen, va aconseguir recaptar al voltant de 15.000 € en concepte d’entrades i donacions. D’aquí s’han de descomptar les despeses de contractació del grup i totes les altres, i el resultat anirà destinat al projecte «Veïnes per Veïnes» de l’entitat Dones Amb Empenta. Aquest projecte té com a objectiu crear una xarxa de voluntàries i professionals per acompanyar les dones en situació de violència masclista en el seu procés de recuperació i reparació, oferint suport emocional i pràctic en diverses àrees de la seva vida quotidiana.

Amb aquesta iniciativa, el Rotary Club Igualada no només ha aportat un espectacle musical de primer nivell a la comarca, sinó que també ha donat suport a una causa essencial per combatre la violència de gènere i promoure una societat més justa i solidària.

Les entrades per al concert, posades a la venda abans de Nadal, van ser un èxit de convocatòria, demostrant el suport i la solidaritat de la comunitat envers aquesta noble causa.

Sobre Rotary Club Igualada

Els socis de Rotary són líders empresarials i professionals en els seus camps, que presten servei en les seves comunitats i promouen el desenvolupament de la bona voluntat i la pau al món. Els 46.000 clubs rotaris, en més de 200 països i regions, porten a terme projectes de servei humanitari que inclouen promoure la Pau, combatre enfermetats, proporcionar accés a l’aigua salubre, sanejament i foment de bons hàbits d’higiene, protecció i salut matern infantil, fomentar l’educació, desenvolupar les economies locals i la protecció del medi ambient en l’àmbit mundial i local, així com mitigar la pobresa i la fam i pal·liar els efectes de catàstrofes naturals i conflictes humanitaris.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*