Inici Infoescoles Concert final de curs de l’Aula Orquestra Garcia Lorca

Concert final de curs de l’Aula Orquestra Garcia Lorca

COMPARTIR

[Img #15803]Dissabte passat va realitzar-se a l’Espai de Salut i Esport Mont-aQua el Concert Final de Curs de l’Aula Orquestra Garcia Lorca, grup format per alumnes de l’escola. Per fer la cloenda del curs es va comptar amb la presència del grup barceloní “Voces y Música para la Integración”, que van ser a Montbui durant tot el dia i que van compartir una jornada de germanor amb els montbuiencs.

 

Tant montbuiencs com barcelonins van oferir un concert de gran qualitat, demostrant els grans progressos fets pels alumnes de l’Aula Orquestra Garcia Lorca durant aquest curs. El concert va incloure peces de Puchel, Colledge, Handel, Txaikovski, entre d’altres, interpretades de forma individual en alguns casos per cada grup i també d’altres de forma col·lectiva. Més de 400 persones van veure en directe aquest magnífic recital musical.

 

Van organitzar i col·laborar en aquesta activitat l’Aula-Orquestra Garcia Lorca, el grup “Voces y Música para la integración”, l’escola Garcia Lorca i la llibreria Llegim ? El concert va tenir el suport de l’Ajuntament de Montbui.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*