Inici Destacats Concentració a Igualada contra la pujada d’impostos anunciada pel govern de Marc...

Concentració a Igualada contra la pujada d’impostos anunciada pel govern de Marc Castells

COMPARTIR

Al voltant d’unes 400 persones es van concentrar aquest dissabte al vespre a la Plaça de l’Ajuntament d’Igualada per protestar contra la pujada d’impostos anunciada pel govern de Junts per Igualada.

La convocatòria, feta de forma anònima a través de les xarxes socials, també convida a la ciutadania a protestar dimarts vinent a les 19:00, coincidint amb el ple municipal que ha d’aprovar la mesura.

De mitjana, les taxes pujaran un 8,9%, tot i que n’hi ha algunes que tindran un increment més significatiu com la de les escombraries, que pujarà gairebé un 30%. L’impost de la plusvàlua passarà del 19,5 al 30% i l’IBI s’incrementa en 11 punts.

Marc Castells (Junts per Igualada) no té majoria al ple i necessita, com a mínim, una altra força política per tirar endavant les ordenances fiscals que inclouen aquestes pujades d’impostos. El ple per aprovar el pressupost i les ordenances està fixat per aquest dimarts 31 d’octubre.

2 COMENTARIS

  1. Aquest nano que fa el paperet d’alcalde està vorejant els limits perillosos que poden desbordar la paciencia dels contribuents. Despres de veure que el personatge s’ha posat un salari de mes de cent-mil euros, i tota la trepa que li rendeix pleitesia s’emporten entre vuitanta i seixanta mil euros, que ara pregoni una pujada d’impostos es la gota que farà vessar la dignitat. Tota aquesta canalla que conformen la Corporació si tinguessin de cercar feina en la empresa privada estarien a l’atur permanentment. El contribiuent ha de dir Prou, i s’ha acabat la burla constant.

  2. SI, Jaume, DIGUEM PROU. NO EN EL MEU NOM.

    Es pot dir més fort, però no més clar: així pensem una gran majoria, crec, silenciosa, però que ens hem d’atrevir a manifestar amb contundència, si cal, com ho fas tu.

FER UN COMENTARI

*