Inici Societat Concentració de cotxes contra el maltractament animal a Òdena

Concentració de cotxes contra el maltractament animal a Òdena

COMPARTIR
Òdena ha acollit una concentració de cotxes contra el maltractament animal. Foto: David Alonso

Òdena va acollir la segona concentració de cotxes en contra del maltractament animal el passat dissabte a l’espai dels 4 Roures Amics del Gos. L’organització xifra l’assistència en uns 200 cotxes i unes 1.000 persones, uns números lleugerament inferiors als de l’any passat, que va reunir uns 300 cotxes i 2.000 persones. Tot i això, assegura que l’organitzadora, Adriana Audi, assegura que “va anar bé, vam notar una bona resposta i a la gent li va agradar”. També explica que la baixada d’assistència era “previsible” perquè aquest any, la concentració tenia lloc en una zona més allunyada i muntanyosa. La principal novetat va ser la presència de les motos i una zona habilitada amb food trucks. A més, com l’any passat, també va haver-hi recollides de pinso i accessoris i altres activitats, com sortejos i desfilades d’adopció.

Adriana Audi, explica que la idea d’unir el món del motor i l’animalista és que “jo mateixa sóc amant del motor i dels animals. Als esdeveniments de motor he vist molta gent amb les seves mascotes i m’he adonat que són dos mons que sempre coincideixen”. Un dels seus principals objectius és conscienciar a la gent sobre l’adopció de les mascotes i no la seva compra.

Un altra de les seves fites, més a llarg termini, és lluitar contra la llei del Gos Potencialment Perillós. Adriana Audi opina que aquestes races estan “mal considerades i volem que es modifiqui la llei, no eliminar-la”. L’alternativa que presenten és que gos i amo passin un examen anual i si dictamina que la mascota és sociable i no agressiva, que durant un any quedi exempt del compliment d’aquesta llei. L’objectiu és començar a recollir firmes aviat i tenir-ne un número considerable de cara la pròxima edició.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*