Inici Societat Completades les obres de millora del castell de la Tossa

Completades les obres de millora del castell de la Tossa

COMPARTIR

La setmana passada va tenir lloc l’acte de recepció per part de l’Ajuntament de les obres de millora del Castell de La Tossa. L’actuació, que es preveu inaugurar oficialment durant els propers mesos, ha suposat una inversió de 200.000 euros, subvencionats íntegrament per la Diputació de Barcelona.

Els treballs han inclòs la construcció d’una nova passarel·la, amb accés a un nou mirador a la planta primera del castell. Les obres també han permès la creació d’una escala nova, la qual connecta les dues plantes d’aquest espai.

A més de dignificar l’espai es garanteix el manteniment i l’aprofitament turístic d’un indret que té unes vistes privilegiades sobre tota la Conca d’Òdena.

L’acte de recepció va comptar amb la presència de les autoritats montbuienques, encapçalades per l’Alcalde Jesús Miguel Juárez i pel regidor de Serveis Municipals, Medi Ambient, Urbanisme i Habitatge Adrià Castelltort. També hi van ser presents els responsables de la construcció, direcció d’obra i tot el personal tècnic responsable de l’actuació. Cal recordar que les obres han anat a càrrec de l’empresa Construccions F.X. Valls i s’han dut a terme durant el primer semestre d’aquest any.

3 COMENTARIS

  1. Espero poder visitarlo y hacer fotografías nocturnas,también como no poder contemplar esas vistas tan espectaculares que tiene La Tossa.
    … Lo que no se si estara abierto el acceso permanente.

FER UN COMENTARI

*