Inici Bàsquet Comença la competició federada per al Bàsquet Club Endavant

Comença la competició federada per al Bàsquet Club Endavant

COMPARTIR

[Img #10059]Aquest cap de setmana comença la competició federada per als equips del Vilanova del Camí Bàsquet Club Endavant, en la tercera temporada del club. El cap de setmana del 19 d’octubre s’iniciarà també la competició escolar. A la primera jornada els equips jugaran fora de casa, les noies a Cornellà i els nois a Masquefa. Malgrat la complicada situació econòmica, des del club afirmen que van creixent a poc a poc, i aquest any comptaran amb 5 equips i una petita escola de bàsquet.

Hi haurà un equip sènior femení, entrenat per segon any per en Sergi Alamillo i un sots 25 masculí, entrenat així mateix per segona temporada consecutiva per en Josep Ferrer, que jugaran competició federada. També hi haurà un cadet masculí, un infantil masculí i un infantil femení, que jugaran competicions escolars. Aquests últims representen el futur del club, ja que d’aquí a uns anys seran ells i elles qui ompliran les files dels equips sèniors.

Recordem que encara estan obertes les inscripcions per entrar a qualsevol dels equips. A més des del club han aprofitat per donar les gràcies al patrocinador ANOIA MOTOS i als gerents del local social del club CAFETERIA GRANJA ESPÀ, Loles i Jorge,  pel seu suport continuat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*