Inici Destacats El Col·legi d’Arquitectes debat el futur urbanístic d’Igualada amb les candidatures a...

El Col·legi d’Arquitectes debat el futur urbanístic d’Igualada amb les candidatures a les eleccions

COMPARTIR

Gairebé un centenar de persones van assistir dimecres al debat electoral organitzat per la Demarcació Comarques Centrals del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) a Igualada amb els candidats a les properes eleccions municipals. Durant l’acte, els representants polítics van debatre i presentar les seves propostes sobre la transformació de la ciutat en els pròxims anys, centrant el debat en l’habitatge, la mobilitat, les infraestructures, els plans de barris, el model de ciutat i el POUM.

Hi van participar: Carlota Carner (Junts per Igualada), Enric Conill (Esquerra Republicana), Jordi Cuadras (Igualada Som-hi), Pau Ortínez (Poble Actiu), Carmen Manchón (Valents) i Rafa Moya (Igualada En Comú Podem). El debat va ser moderat per la periodista igualadina Laia Vicens

L’objectiu del COAC amb aquests debats electorals (que també es fan a Manresa i a Vic) és que els diferents grups defineixin en el programa electoral les polítiques relacionades amb l’urbanisme, l’habitatge, les infraestructures i la sostenibilitat i que els candidats detallin quina és l’estratègia per fer viables les seves propostes.

 

FER UN COMENTARI

*