Inici Destacats El Club Handbol Vilanova presenta els seus equips a Can Titó

El Club Handbol Vilanova presenta els seus equips a Can Titó

COMPARTIR

Una vuitantena de jugadores i també el cos tècnic i la junta directiva, estaven convocades diumenge a la tarda a l’acte de presentació de la temporada 2023-2024, a Can Titó. Una magnífica tarda social i també esportiva, en què el primer equip es va poder lluir davant de l’afició en el partit contra l’Handbol Santpedor.

La grada era plena de familiars i simpatitzants, des de primera hora de la tarda, per seguir els partits de la jornada. Els acompanyaren l’alcaldessa Noemí Trucharte, el regidor d’esports David López i també Núria Fàbregas en representació de la FCH.

Una darrera l’altra es van anar cridant les jugadores de cada equip que sortien del túnel de vestidors, degudament bastit per l’ocasió.

Fotos individuals, apadrinaments de jugadores per als equips i passadís d’honor per a les sèniors. I també, fotos d’equip, música i coreografia, seguides de salutacions, parlaments i bons desitjos, per finalitzar amb la tradicional foto familiar de tot el grup al centre de la pista.

En el decurs de l’acte, també hi va haver espai per un merescut i emotiu reconeixement pòstum al Juan, pare de la jugadora Carla i del Joel, ferm seguidor de l’entitat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*