Inici Bàsquet El Club Bàsquet Igualada estrena junta directiva

El Club Bàsquet Igualada estrena junta directiva

COMPARTIR

El passat 7 d’abril va prendre possessió la nova Junta Directiva del Club Bàsquet Igualada encapçalada per la presidenta Lídia Estany.

La composició de la Junta Directiva és la següent:

Lídia Estany Iborra – Presidenta

Esteve Graells Estévez -Vicepresident

Aina Marsà del Rio – Tresorera

Marta Rubio Balsera – Secretària

Gustavo Cruz Mellado -vocal

Jordi Fons Teixidó -vocal

Jordi Morera Mas -vocal

Teresa Prats Vila -vocal

Jordi Riera Costafreda -vocal

Durant els propers quatre anys, aquesta junta directiva estarà al capdavant del Club Bàsquet Igualada. A partir d’aquest moment es posaran a treballar per a definir el projecte de club que es presentarà a la següent Assemblea Ordinària.

La nova junta va quedar proclamada després d’una assemblea extraordinària celebrada el mateix 7 d’abril. El president sortint Jordi Balsells va dedicar unes paraules de felicitació envers la nova presidenta per a col·locar-se al capdavant del club. Va voler agrair, juntament amb Neus del Río, a tots els membres de la Junta Directiva sortint que han col·laborat durant aquests anys així com també a les famílies que han fet possible tirar endavant el projecte. També va voler agrair el recolzament durant tots aquests anys de tots els espònsors. I per acabar desitjant molta sort a la nova Junta Directiva i recordar que estaran al seu costat.

Posteriorment la nova presidenta Lídia Estany va realitzar el discurs de la presa de possessió. La presidenta, va ser jugadora del primer equip femení i 41 anys després és la primera dona que ocupa la presidència del club.

Va voler destacar la diversitat de la nova Junta Directiva com a un conjunt de persones valentes que s’han anat trobant per a l’objectiu de treballar per al CBI.

La nova Junta Directiva vol posar èmfasi en la formació dels entrenadors i entrenadores. Es creu que consolidant la formació, es podran formar millor als jugadors i jugadores. La nova junta inicia un període en el qual vol obtenir tota la informació detallada i començar a treballar per a proposar el seu projecte per a presentar-lo a la propera Assemblea.

Per acabar, la nova presidenta va voler agrair a en Jordi Balsells i Neus del Río per la transmissió de tota la informació i el suport rebut. Va voler agrair també la continuïtat d’en Jordi Morera i d’en Jordi Riera en l’actual junta. I també agrair a totes aquelles persones que s’han apropat per a donar la seva opinió i visió del club.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*