Inici Destacats Ciutadans critica el pregó de la Festa Major d’Igualada perquè Toni Albà...

Ciutadans critica el pregó de la Festa Major d’Igualada perquè Toni Albà ‘no representa a la majoria’

COMPARTIR

El grup municipal de Ciutadans a l’Ajuntament d’Igualada ha anunciat, a través d’un comunicat, que no assistirà al pregó de la Festa Major d’Igualada.

La portaveu Carmen Manchón lamenta l’absència de la seva formació en el pregó de la Festa, però considera que l’actor Toni Albà, que és qui farà el pregó, “no representa a la majoria de ciutadans”.

Ciutadans afegeix que «no comprenem perquè han triat a aquesta persona, i per cert no és gratuit, com a amfitrió i pregoner de la nostra Festa Major. No és una figura representativa de la nostra ciutat, es podría haver elegit, i amb honor a una altra persona reconeguda de la nostra ciutat, que hauria fet millor i amb orgull de tots els ciutadans, donar el tret de sortida de la Festa Major».

El partit, que té un regidor a l’Ajuntament d’Igualada, reclama «una Festa Major sense exclusions, per una Festa Major de Tots i per a tots”.

COMPARTIR

5 COMENTARIS

  1. Trobo patètica la politització de la festa en tots els sentits. Tothom sap, però, que si fos per Ciutadans la festa major d’Igualada seria únicament en castellà i sense elements distintius de la ciutat, no fos cas que a algú li fes mal veure la cultura autòctona.

  2. Quina desconeixença de la realitat.ni coneixes ni vols coneixer…s’ha de recuperar l’esperit de la gran diada del 77.

    Abans de criticar t’has d’informar, festes de pobles amb Francesc Po de la Serra, la cupula dels joglars a Rupit-Pruit, la Patum viscuda sense polititzacio…festes medievals a Baga, concerts de rock en catala a La Farandula de Sabadell…vols mes???

  3. Ciutadans no voleu Toni Alba al pregó, jo tampoc voldria un Boadella fen el titella al balcó de l’Ajuntament, si no t’agrada a fer vots i si no els tens all i aigua, tampoc m’agrada a mi el que representeu i que defenseu.

FER UN COMENTARI

*