Inici Societat Cinefòrum amb el documental ‘Broken Health’ en el tercer aniversari del confinament...

Cinefòrum amb el documental ‘Broken Health’ en el tercer aniversari del confinament de la Conca d’Òdena

COMPARTIR

La sala gran de cinema de l’Ateneu Igualadí acollirà aquest dimarts, 14 de març a les set de la tarda, la projecció del documental ‘Broken Health’. A continuació, tindrà lloc un col·loqui amb els seus directors, Eva Niñerola i Nick Bolger, i la consellera de Salut (2018-2020), Alba Vergés.

L’acte, amb entrada lliure i obert a tothom, servirà per fer una reflexió col·lectiva coincidint amb el tercer aniversari de l’esclat de la crisi de la COVID-19 a Catalunya i l’inici de les mesures de confinament a Igualada. També hi assistiran nombroses persones que van jugar un paper clau durant aquells mesos des del Departament de Salut, a més de l’actual conseller, Manel Balcells.

‘Broken Health’ és una pel·lícula documental de 2022 dirigida per Eva Niñerola i Nick Bolger  i produïda per Icon International, sobre la gestió de la pandèmia de la COVID-19 a Catalunya. Es va rodar al llarg del 2020 i se centra en la gestió d’Alba Vergés com a consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya. També inclou els testimonis de metges i netejadores d’hospitals, responsables de residències de gent gran i treballadors de funeràries.

“És un documental únic on es veu la gestió des de dins de tot el que vam viure tots i totes a les nostres vides”, explica Alba Vergés, que convida a assistir a un homenatge “emotiu”, després de tres anys. El documental, que té una durada d’una hora i vuit minuts, es projectarà a la sala gran de cinema de l’Ateneu Igualadí a les set de la tarda. L’entrada és lliure fins omplir l’aforament, es recomana arribar amb antelació.

FER UN COMENTARI

*