Inici Uncategorised Cinc bons propòsits per al 2017

Cinc bons propòsits per al 2017

COMPARTIR

Arriba el final d’aquest 2016 i és moment de fer balanç de l’any que deixem enrere. Alhora toca tornar a omplir la llista de bons propòsits que ens marquem per l’any que comença i que sabem que és molt probable que no acabem complint des del primer minut del nou any.

De totes maneres, però, avui us volem ajudar i proposar-vos cinc bons propòsits per aquest nou any que és a punt de començar. I ho fem fent balanç,  ja que les notícies d’Infoanoia.cat d’aquest 2016 ens han donat la clau per saber què hem de canviar i fer millor els propers 365 dies.

5Anar més al cinema

Titular del 4/12/16

Ara si que no hi ha excusa. Després d’uns anys en què les projeccions a la comarca eren gairebé inexistents, amb l’obertura del nou Ateneu Cinema no hi ha excusa per no veure les estrenes a la pantalla gran.

Ara cal demostrar que tothom qui va signar el manifest per tenir cinema a Igualada ho va fer amb la seguretat que si arribava el dia que obria les portes en seria usuari habitual.

4Evitar el sucre

Titular del 29/12/16

Sobretot si vius a Capellades! Així ho descobríem just fa uns dies. Una enquesta revelava que el 19% dels habitants d’aquest municipi tenen un risc alt de ser diabètics. Cal fer cas a les estadístiques i, ja que comencem un nou any, fer el que sempre s’intenta: evitar el sucre i els greixos i fer més exercici.

3Aprendre’ns el nou himne dels Reis d’Igualada

Titular del 19/12/16

I és que per la cavalcada d’aquest gener segur que no hi arribem Majestats… Després de tants anys cantant i sentint-nos nostre l’Himne del Patge Faruk ara els Reis n’estrenen un de nou. Costarà fer-lo nostre. L’himne del Patge Faruk és molt himne. És molt més que una simple melodia o una lletra. És un interruptor que encén, amb tant sols les primeres notes, un grapat d’emocions i sensacions dins de cada igualadí i igualadina. Ens posem els deures fer-nos-el nostre, però costarà.

2Parlar i escriure encara més i millor

Titular del 16/11/16 amb alguns cartells amb errades d’Igualada

També descobríem aquest any que Igualada és la segona ciutat de Catalunya on més es parla el Català. La dada ha deixat força estranyats a alguns ciutadans a qui no els acaben de sortir els números. El que sí es cert és que cal com a mínim, seguir parlant i escrivint-lo tant com ara i si pot ser més i millor. Només cal veure alguns cartells que empaperen la ciutat o escoltar algunes converses per adonar-nos que posant-hi una mica de la nostra part tots ho podem fer encara millor.

1Fumar menys

Titular del 7/11/16

I sobretot menys marihuana! I és que aquest 2016 a la comarca s’han decomissat més de 3200 plantes de marihuana. Ja sigui per consum comarcal o extracomarcal les xifres parlen per si soles… Costarà tenir un 2017 amb menys fum?

I vosaltres ja us heu marcat bons propòsits per aquest 2017? Els compartiu amb nosaltres a la secció de comentaris?

Molt bona entrada d’any a tots!

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*