Inici Atletisme El CERRR Igualada acaba la temporada quart al rànquing català de triatló

El CERRR Igualada acaba la temporada quart al rànquing català de triatló

COMPARTIR

El CERRR Igualada ha finalitzat la temporada 2016 de triatló situant-se com el 4rt club català del rànquing general de triatló, essent el 3er classificat en categoria masculina i 4rt en categoria femenina. Uns resultats de mèrit ja que s’han aconseguit amb un pressupost sensiblement inferior a clubs tan potents com el Prat Triatló, el CN Vic, el Reus Ploms o el Fastriatlon.

Aquest rànquing suma els resultats fets en les diferents disciplines que hi ha a la federació de triatló: duatló de muntanya, duatló de carretera, triatló i aquatló. Això fa que els igualadins destaquin en la seva polivalència, ja que totes les proves són importants i són molt diferents les unes de les altres.

Campions de Catalunya de duatló de muntanya

Per quarta vegada en el seu historial, el CERRR Igualada s’ha proclamat aquest any Campió de Catalunya de duatló de muntanya, essent el duatleta del CERRR Joan Freixa el campió en categoria individual.

Dues medalles al campionat d’Europa

I destacar també l’espectacular doblet d’atletes del CERRR aconseguit al campionat d’Europa de duatló de muntanya disputat a Rumania, on Xavi Jové es proclamava campió i Joan Freixa l’acompanya al pòdium en la segona posició, el què situa al club igualadí com un dels referents europeus de duatló de muntanya.

Des del club tanquen una temporada espectacular i afronten la nova amb l’objectiu de continuar lluitant per grans èxits esportius i a la vegada potenciar la seva massa social i la base, amb l’escola esportiva del CERRR.

FER UN COMENTARI

*