Inici Destacats El Centre d’Innovació Anoia recupera les visites d’alumnes d’instituts

El Centre d’Innovació Anoia recupera les visites d’alumnes d’instituts

COMPARTIR

Aquest mes de març s’han engegat de nou les visites tecnològiques al Centre d’Innovació Anoia de Vilanova del Camí després de dos anys de pandèmia. Pel Centre han passat una vuitantena d’alumnes dels Instituts Joan Mercader, Pere Vives i Milà i Fontanals d’Igualada que han pogut conèixer les instal·lacions i els projectes del Centre Tecnològic Leitat i d’Abacus.

La irrupció de la pandèmia va aturar les visites tecnològiques al Centre d’Innovació Anoia. Són visites que s’adrecen a l’alumnat de batxillerat i cicles formatius, amb la voluntat de fer una aproximació a experiències empresarials relacionades amb la tecnologia, la ciència, la química o la logística.

En el marc d’aquestes visites tecnològiques, l’alumnat ha pogut conèixer l’experiència empresarial del Centre Tecnològic Leitat i han visitat el laboratori on es treballen projectes de valorització de residus i tecnologies de reciclatge.

L’alumnat ha continuat el tour per la factoria logística d’Abacus que els ha permès  conèixer com es distribueix i s’emmagatzema el material per a comercialitzar a les diferents botigues que la cooperativa té repartides pel territori català. També van comprovar com es preparen les comandes, un procés que està informatitzat i mecanitzat.

 

FER UN COMENTARI

*