Inici Destacats Celebració dels 10 anys de Casals Populars a Igualada

Celebració dels 10 anys de Casals Populars a Igualada

COMPARTIR

Sota el lema ‘Si tu no, qui? Si no ara, quan?’ naixia ara fa 10 anys i gràcies a la voluntat de moltes persones La Teixidora, el primer casal independentista de la ciutat. Cinc anys després i amb la mateixa voluntat de seguir establint vincles entre entitats i persones, el projecte es consolida el 2016 amb la fusió del Casino Foment, donant forma a l’actual Casal Popular, que ara celebra el seu 5è aniversari.

Per celebrar-ho han preparat tot un seguit d’activitats gratuïtes que tindran lloc durant el cap de setmana. El divendres 17 a les 19:30h s’inaugurarà l’exposició ’10 anys de Casals Populars a Igualada’, on a través de diverses fotografies i documents es fa un repàs a aquests 10 anys, des de La Teixidora fins a l’actual Foment. La vetllada anirà acompanyada d’un concert de jazz a càrrec de Marta Garrett i el guitarrista igualadí Jaume Llombart.

El dissabte 18 començarà a les 12:30h amb un espectacle de contacontes per als més menuts a càrrec de les també igualadines Anna Marsal i la il·lustradora Elisabet Serra. L’Espai Gastronòmic del Foment oferirà a les 14h el tradicional Dinar de Nadal. A la sobretaula del dinar, tindrà lloc el tradicional Quinto de Nadal, amb Nacho Ferrer «Bardaler» com a mestre de cerimònies.

Ja entrada la tarda i al bell mig de la Rambla Sant Isidre tindran lloc diversos concerts, tots ells de grups igualadins, posant en relleu la voluntat del Casal Popular d’enfortir el teixit social i cultural de la ciutat i promoure el talent local. Obrirà a les 19h el pop d’autor de Paunezz, el seguiran a les 20:30h el hip hop combatiu d’El pa de cada dia i a les 22h la banda de neo-soul electrònic de Red Pèrill. La música de PD Efa tancarà la celebració a partir de les 24h altre cop dins del Casal.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*