Inici Destacats El Cau Jove de la Pobla celebra els seus 18 anys

El Cau Jove de la Pobla celebra els seus 18 anys

COMPARTIR

El passat dissabte 18 de març l’equipament juvenil de la Pobla de Claramunt, conegut com el Cau jove, va celebrar la majoria d’edat.

Per tal de commemorar l’aniversari, durant tot el mes de març a les xarxes socials de l’equipament s’ha fet un recopilatori de fotografies de totes les generacions que han anat passat per l’equipament juvenil.

A més a més el dissabte 18 de març es va realitzar una concert amb el grup Karaokes XS on es va convidar a totes les generacions a treure el cap i passar una bona estona plegats.

Es va repartir coca i xocolata per tothom i es va comptar amb la col·laboració de l’entitat cultural i juvenil Barrufet Roig que va gestionar el servei de barra.

La tècnica  de Joventut Cristina Sànchez i la dinamitzadora-informadora juvenil Bea Guillen van bufar les espelmes dels 18 anys i van agrair la participació dels i les assistents a l’esdeveniment i  van agrair la confiança del jovent de la Pobla en l’equipament juvenil durant tots aquests anys.

El Cau jove va obrir les portes el març del 2005 amb l’objectiu d’esdevenir un punt de trobada per als  i les joves del municipi. Aquest, al llarg dels anys s’ha consolidat com un espai de realització de tots tipus d’activitats de lleure , informació juvenil i nexe de diferents generacions del jovent de La Pobla de Claramunt.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*