Inici Destacats Castellolí s’incorpora a l’Associació Polígons dels Plans

Castellolí s’incorpora a l’Associació Polígons dels Plans

COMPARTIR

L’Associació Polígons dels Plans continua creixent i recentment ha sumat una nova incorporació, la del polígon de Can Parera, de Castellolí. Una decisió rubricada pel president de Polígons dels Plans, Ramon Felip i per l’alcalde de Castellolí, Joan Serra.

Des de l’entitat que aplega els polígons de Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui, Òdena i La Pobla de Claramunt, i ara també el de Castellolí, es mostren molt satisfets per anar sumant adhesions. A hores d’ara l’associació ja compta amb el suport i la col·laboració de cinc dels set municipis de La Conca.

Castellolí s’incorpora ara a Polígons dels Plans però ja fa temps que mantenien contactes. En aquests moments el polígon de Can Parera s’està preparant per acollir dues noves empreses: Doga, dedicada al desenvolupament i producció de components d’automoció, i Frime, dedicada a l’exportació de peix.

Reunió amb els alcaldes dels cinc municipis per a treballar en la dinamització del territori

Aquest dimarts ha tingut lloc una reunió de treball, per avançar en la dinamització conjunta del territori, amb els responsables dels cinc municipis inclosos als Polígons dels Plans. Ramon Felip, president de l’associació Polígons dels Plans va dirigir la reunió en a qual hi van participar l’alcaldessa vilanovina Noemí Trucharte, Schummi Juárez i Jordi Bòria, alcalde i regidor de Promoció Econòmica de Santa Margarida de Montbui, Maria Sayavera d’Òdena, Joan Serra, alcalde de Castellolí i un representant de l’Ajuntament de La Pobla de Claramunt. També hi van ser presents Jaume Gilella i Lídia Vilaseca, vicepresident i tresorera de l’associació Polígons dels Plans.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*