Inici Societat Castellolí facilitarà un servei de residència canina durant la revetlla de Sant...

Castellolí facilitarà un servei de residència canina durant la revetlla de Sant Joan

COMPARTIR

L’Ajuntament de Castellolí ha anunciat que oferirà un servei de residència canina la nit de la revetlla de Sant Joan perquè els veïns puguin deixar els animals de companyia en un espai segur i protegir-los, així, dels efectes i sorolls dels petards.

Es tracta de la primera vegada que el govern municipal ofereix aquest servei, i ho fa amb l’objectiu de garantir el benestar dels gossos en una nit especialment estressant per als animals. El servei anirà dirigit exclusivament als veïns i veïnes del municipi que tinguin gossos, cobrirà només el cap de setmana de Sant Joan i el cost serà assumit íntegrament per l’Ajuntament. L’alcalde del municipi, Joan Serra, ha volgut destacar la importància de gaudir de la revetlla: “és important gaudir d’una revetlla de Sant Joan, però també respectant la tranquil·litat dels qui la desitgin i, especialment, dels gossos, que són qui més la pateixen”.

La residència canina que acollirà els animals serà “El Gos Blanc” de Castellolí, un equipament que es troba dins el terme municipal però allunyada del nucli, que és on se celebrarà la tradicional revetlla amb la foguera de Sant Joan. En aquest sentit, Serra ha volgut agrair la facilitat i predisposició per fer possible aquest servei al veí Albert Grados, propietari d’El Gos Blanc.

Tots aquells veïns i veïnes que necessitin el servei es poden adreçar a l’Ajuntament, trucant al 938 084 000 o bé enviant un correu electrònic a castelloli@diba.cat per poder gestionar l’aforament. La data màxima per a sol·licitar el servei serà  el 14 de juny.

El consistori també es fa una crida als castellolinencs perquè tinguin seny a l’hora de tirar petards i recorden que només es podran tirar en els llocs i moments habilitats.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*