Inici Destacats Castellolí escalfa motors per a la seva Festa Major

Castellolí escalfa motors per a la seva Festa Major

COMPARTIR

Castellolí celebra la Festa Major de l’1 al 8 de maig. El municipi ja escalfa motors per a una edició de la seva festa grossa que espera viure amb normalitat després de dos anys molt durs de pandèmia i ho fa recuperant alguns dels esdeveniments amb més tradició al municipi com ara la Tuga Trail.

La cursa de muntanya encetarà el programa de Festa Major, el diumenge 1 de maig. Ja hi ha més de mil persones inscrites. La cursa, amb sortida i arribada a Castellolí, tindrà el mateix format que el 2019. Hi haurà dos recorreguts: un de més llarg, d’entre 16 i 18 km i amb uns 800 metres de desnivell positiu -Tuga Trail-, i un segon circuit, d’uns 10 km, que es podrà fer corrent -Tuga Half- o caminant -Tuga Walk-.

També es recupera la realització d’un reconeixement a una persona del municipi, que enguany es farà a la Marta Guixà Carné, una castellolinenca de 94 anys molt popular al poble. Tindrà lloc el dissabte 7 de maig al migdia, després del lliurament de premis del Concurs de Pintura Ràpida Josep Guixà -en honor a aquest artista local- i abans de l’arrossada popular.

La programació també inclou l’obertura al públic del nou gimnàs municipal al local El Centre (dissabte 7 de maig a les 13 h); actes destinats als 500 anys del Camí Ignasià, com una visita a La Cova de Sant Ignasi de Manresa i una xerrada sobre el centenari; concerts per a totes les edats amb grups com Carinyo Malo i La cosa nostra, que actuaran dissabte a la nit; una cercavila; una cursa amb BTT; sardanes; màster class esportives; i un correfoc, entre moltes altres coses.

Joan Serra, alcalde de Castellolí, destaca que “estem molt contents de recuperar la Festa Major tal com la concebíem abans de la pandèmia i animem tots els veïns i veïnes del poble a participar de forma activa als actes programats”. Serra també fa un especial agraïment a la Comissió de Festes i a totes les persones i entitats que col·laboren en l’organització de la festa.

Podeu trobar el programa complet de la Festa Major a www.castelloli.cat.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*