Inici Motor Castellolí acull el Campionat de Catalunya de Bike Trial

Castellolí acull el Campionat de Catalunya de Bike Trial

COMPARTIR

Castellolí ha viscut aquest diumenge un matí de biketrial amb la celebració del Campionat de Catalunya de Bike Trial 2023. Una setantena de participants es van reunir aquest cap de setmana al municipi per disputar aquest campionat i gaudir del paradís natural que envolta Castellolí.

L’esdeveniment, organitzat per l’associació esportiva A tot i amb tot (ATIAT), es tractava de la tercera i darrera prova del Campionat de Catalunya de BikeTrial. El circuit es va iniciar a la plaça de les escoles velles, passant per cinc zones repartides per Les Passeres i al voltant de l’Església Vella de Sant Vicenç.

El Campionat va servir per cloure la temporada i fer entrega dels maillots a les campiones i campions de Catalunya en aquesta modalitat. Els guanyadors de la prova de cada categoria van ser: Guim Roca Massip (Under 7); Joan Sans León (Under 10); Adrià Ferrer Vila (Under 12); Guillem Coromina Solà (Under 14); Pep Llopart Fernández (Under 16); Núria Costa Estiarte (Class Femine); Albert Casanovas Valldosera (Hobby Class 3); Roger Ariño Benedicto (Hobby Class 2); Carlos López Moreno (Hobby Class 1); Quim París Mateu (Class 3); Pau Terrades Anfrons (Class 2); i Conrad Navarro Ortega (Class 1). Entre els guardonats cal destacar la meritòria quinzena posició en el seu primer any de la categoria Under 12 del castellolinenc Eudald Clotet Argelich.

El castellolinenc Jordi Casablanca és el president d’ATIAT i Campió del Món de Bike Trial 2022 i s’ha mostrat satisfet per la celebració del campionat “estem molt contents de poder tornar a organitzar una prova del Campionat de Catalunya de BikeTrial al nostre estimat poble, podent donar a conèixer a tothom el paradís que ens envolta tan a pro del nucli urbà”. Casablanca també ha volgut agrair la feina i implicació del municipi “una edició més hem pogut gaudir d’una jornada esportiva amb molt bon ambient i estem molt agraïts per tot el suport rebut, tan de l’Ajuntament de Castellolí com de totes les persones implicades del municipi. Ja amb ganes de la propera edició l’any vinent!”.

Per la seva banda, el regidor d’esports de l’Ajuntament de Castellolí, Abel Brugués, ha volgut agrair en nom del poble al Jordi Casablanca i el seu equip de persones que hagin portat aquesta darrera prova a Castellolí “va ser una jornada a on tant el pilots com el públic assistent van poder gaudir de zones espectaculars i alt nivell dels/les participants”.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*