Inici Societat El Casal Popular d’Igualada El Foment celebra el seu primer aniversari

El Casal Popular d’Igualada El Foment celebra el seu primer aniversari

COMPARTIR

Aquest cap de setmana, el Casal Popular d’Igualada, El Foment està d’aniversari i per celebra-ho ha preparat un seguit d’activitats d’allò més diverses. El Casal, ha estat un punt de trobada molt important durant aquest any, amb els esdeveniments ocorreguts per la defensa i celebració del Referèndum del passat 1 d’octubre. Ha impulsat, coordinat, col•laborat en tots els actes, concentracions, vagues i manifestacions que han tingut lloc a Igualada i a Catalunya per defensar el Referèndum i per defensar el poble després de les agressions patides per l’Estat.

Actualment, el Casal té uns 290 socis i sòcies i amb la mirada posada als 300, arriba al primer aniversari en el que ha realitzat autobusos a manifestacions a Barcelona o a l’Ebre, la Calçotada, xerrades, passi de documentals, exposicions gairebé mensuals, fins a activitats emmarcades en els actes de la Festa Major o de la Revetlla de Sant Joan -la diada nacional dels Països Catalans-, així com també les campanyes pel Referèndum, entre moltes d’altres, teixint sempre amb altres entitats, associacions i col•lectius de la ciutat.

Els actes començaran aquest divendres 15 a les 23:30h amb sessió musical amb DJ Llansana Jr i continuarà amb el torneig de futbolí dissabte a la tarda, a les 17h (3€ inscripció per parella) seguit de Tallers de Nadal i jocs de taula pels més menuts, i en acabar el dissabte, a partir de les 23:30h Concert amb Psychodrome + dj VIRGI guanyadors del Certamen de música jove d’Igualada 2016. Diumenge, es reprendran al migdia amb un Punt d’assessorament de la cooperativa d’energia verda Som Energia, un vermut i una Escudellada (Pica-pica • amanides • escudella • pilota • carn d’olla • verdures • pastís d’aniversari• vi, aigua i cava -15€ el tiquet, es pot comprar a la barra del Casal-) i per acabar, sobretaula amb un quinto de Nadal i el concert de Joan Reig i Sergi Esteve. El bateria d’Els Pets, Joan Reig, estarà en concert, acompanyat del guitarrista Sergi Esteve, Aquesta vegada, Reig deixarà de costat la bateria per assumir el rol de cantant, reivindicant-se com autor de cançons escrites pels seus grups (Els Pets i Mesclat), i d’altres inèdites. En aquest espectacle, també es podran escoltar versions molt personals de diversos artistes. El music dóna el seu propi toc a temes de Lluís Llach, Ovidi Montllor, Jacques Brel, Elvis Presley, Creedence Clearwater Revival i Bob Dylan, entre altres.

COMPARTIR

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

*