Inici Destacats El Casal Popular d’Igualada celebra fins diumenge el seu segon aniversari

El Casal Popular d’Igualada celebra fins diumenge el seu segon aniversari

COMPARTIR

El Casal Popular d’Igualada El Foment celebra aquests dies el seu segon aniversari. Per a l’ocasió han previst un programa d’activitats entre divendres i diumenge.

Divendres 21

Concert amb el grup Natiu, a partir de la mitjanit

Coincideix amb l’aturada de país. S’està pendent de com succeiran els fets, però, en principi, a la nit hi haurà festa. Hi haurà concert amb Natiu, un grup de Cervera de pop-rock en català, amb veus melòdiques, sonoritats íntimes, potents i expansives.

Qui de dia participi de l’aturada de país, hi ha dues convocatòries a Igualada. A les 6 del matí i a les 3 del migdia amb busos i cotxes.

Dissabte 22

Fira de Consum Estratègic, de 10 a 2 del migdia
Dissabte al matí, hi haurà fira sobre els sectors d’energia i telecomunicacions catalans. Tothom es podrà informar de quines alternatives hi ha a les empreses de l’Ibex 35. Les empreses participants seran: Factor Energia, Catgas, Catllum, Iguana, Parlem, Respira Energia i Som Energia.

Qui vulgui canviar de companyia, haurà de portar DNI, adreça electrònica, última factura completa i número de compte bancari (IBAN).

Activitat organitzada per ANC i hi col·laboren Òmnium Anoia, CDR Igualada – Conca d’Òdena, Súmate Anoia, Intersindical CSC, FentPaís, el Casal Popular d’Igualada, el Foment i Gent Gran per la República.

Festa amb els PD Nanfu i Salasxic, a partir de la mitjanit
A la nit, hi haurà música i festa amb aquests PD berguedans.

Diumenge 23

Dinar d’escudella. A 2/4 de 3 del migdia al Casal. Venda de tiquets a la barra del Casal fins dissabte.

Tot seguit, Tast de Cremat de Ratafia. Farem una demostració i degustació de Cremat de Ratafia de l’Avi Guillem d’Esparreguera.

A 2/4 de 6, Quinto amb el Ball de Pastorets d’Igualada.

I per acabar, concert amb Wednesday of Corpus Street Acústic Band, un grup de música de Berga.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*