Inici Cartes dels lectors Carta de l’associació de veïns del barri de Fàtima d’Igualada

Carta de l’associació de veïns del barri de Fàtima d’Igualada

COMPARTIR

És molt trist que un barri com Fàtima es deteriori per falta de seguretat i manteniment. A la tarda nit d’aquest dissabte uns veïns després de trucar tres vegades a la policia, (després de reiterades queixes cada cap de setmana) aquests no varen venir. Fer virolles amb els cotxes, orinar en parets i portes, alcohol en via pública, amb la música en un volum exagerat, ampolles, tripijocs i un negoci buit per què quatre personatges creuen que aquest barri és un barri sense llei (potser tinguin raó). La seguretat és bàsica i no es pot concibir que la policia o no doni abast o respongui que té assumptes més importants. Això per una banda, l’altre és la manca de manteniment.

Entenem que el civisme és el problema, vàrem demanar que la nit de Sant Joan es tanqués l’ascensor protegint les portes i la resposta va ser nul·la, a l’endemà el cost, un vidre trencat per un petard. Només demanem que com a barri, a l’igual que altres barris de igualada se’ns escolti, ningú millor que els veïns saben el que passa. Si el problema és que no hi ha prou policia, que es solucioni però no es pot permetre aquesta situació on els veïns passen nits de nervis en ple estiu amb les finestres tancades per l’incivisme de personatges que ni tan sols resideixen a Fàtima.

Senyor alcalde, Igualada no és només el centre, Igualada també la componen els barris i la seva gent. Voreres aixecades on no poden circular les cadires de rodes, males herbes que es mengen la calçada d’entrada, un parc abandonat, la manca de seguretat. Només demanen que sens escolti I alguna solució perquè aquí també paguem els impostos i els seus sous.

Associació de veïns Barri de Fàtima

COMPARTIR

2 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

*