Inici Cartes dels lectors Carta d’agraïment a l’Hospital d’Igualada

Carta d’agraïment a l’Hospital d’Igualada

COMPARTIR

Voldria agrair a tot a l’equip d’infermeres, personal sanitari, metges i metgesses de l’Hospital d’Igualada, el tracte rebut durant els darrers 15 dies, on hi he estat ingressada a causa del coronavirus.

Tinc 71 anys i vaig ser una de les afectades per aquest virus terrible, que se’m va enganxar i no em volia deixar. Durant més de dues setmanes he estat ingressada a l’Hospital, i malgrat el malestar, la febre i les nits sense dormir, tot l’equip de sanitaris de la tercera planta, em van ajudar a fer l’estança i la recuperació més amena i fàcil. Unes grans professionals que malgrat la tensió, la crisi i el col·lapse que estan vivint, em van transmetre en tot moment la seva serenitat, alegria i generositat, ballant i cantant-nos cada dia, portant-nos bombons i un gran somriure, que van fer que per uns instants oblidéssim la malaltia i els dies fossin més curts. Han estat la nostra família, els nostres amics…

Mai som prou conscients de l’equip de grans professionals, però sobretot humans, que tenim tan a prop i que ens ajuden a superar aquests moments difícils.

I diuen que en els moments difícils, és quan surt el millor i el pitjor de les persones, a mi m’ha tocat viure una situació dolenta, però he pogut veure el millor d’unes persones que m’han ajudat i acompanyat i m’han fet creure que si que hi ha esperança.

Gràcies de tot cor per la vostra professionalitat i humanitat.

Mª Lluisa Rico Galceran

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*