Inici Cartes dels lectors Carta d’agraïment a FCC i als Bombers d’Igualada

Carta d’agraïment a FCC i als Bombers d’Igualada

COMPARTIR

Volia fer un agraïment a dues persones de FCC d’Igualada, perquè el passat dilluns em van ajudar a trobar les meves claus del cotxe, que malauradament se’m van caure el dissabte a la nit quan vaig anar a tirar el cartó per reciclar a les escombraries subterrànies. El cas és que quan em va passar, justament la Policia local de Santa Margarida de Montbui, estava al carrer controlant el corre foc que passava pel carrer principal. Malauradament, no sé si per falta d’interès o per quina raó, el senyor Cap de la Policia local de Santa Margarida de Montbui, em va dir amb paraules textuals que «això els de foment no t’ho miraran i és molt complicat que les recuperis» sense donar-me cap guia ni procediment més. A casa només tenim aquest cotxe i unes claus, així que estàvem bastant desesperats sense saber que fer. Algú em va comentar la possibilitat de trucar als bombers, hi així ho vaig fer. Els bombers d’Igualada van arribar molt ràpid i també em van intentar ajudar a la seva manera, però en el moment de voler començar amb la seva tasca, la Policia local va irrompre i no els hi va deixar continuar. Així doncs, els bombers van marxar i jo, vaig tornar a quedar-me igual que abans.

La veritat que si hagués estat per la seva ajuda, encara estaria sense cotxe havent de pagar 250€ per la pèrdua de la clau i el perjudici que comporta estar sense cotxe, havent d’anar a treballar, etc. Ni tan sols van posar un cordó policial a l’escombraria per si passava el camió a buscar la deixalla, cosa que davant dels bombers, van dir que farien, però no van fer.

Tot el cap de setmana vaig estar mirant i preocupada per si havia passat el camió. El dilluns al matí, havíem d’anar a treballar però teníem por que pogués passar el camió i jo perdre l’oportunitat de recuperar la meva clau. Per això vaig trucar a Foment, però l’encarregat encara no havia arribat i la noia de l’oficina no em sabia dir quan podia passar el camió, per aquest motiu vaig posar un cartó enganxat amb una nota a l’escombraria, explicant el que m’havia passat i el meu número de telèfon.

A la tarda va ser, quan gràcies a que la meva família es va apropar a Fomento, van poder parlar amb l’encarregat i explicar-li tot. Ell els hi va dir que aquest problema, és quelcom que la policia gestiona, facilitant el contacte amb Fomento, ja que ells tenen un telèfon d’emergències i són ells els que preparen un cordó policial, per tal que els operaris de Fomento puguin tirar la deixalla dintre del cordóc i buscar el que hagi caigut. Crec que és important explicar als lectors i lectores com funciona aquest procediment, per si un dia s’hi troben en una situació d’aquestes, que sàpiguen com han d’actuar. Jo no vaig tenir sort, ja que la policia de Santa Margarida de Montbui em va ignorar, almenys jo i la meva parella ens vam sentir ignorats literalment.

Volia fer l’agraïment a l’encarregat de Fomento de Construcciones y Contratas d’Igualada el Sr. Marcos Torres, perquè va donar l’ordre perquè el conductor pogués venir en un horari fora de l’habitual a ajudar-me i al conductor del camió el Daniel Brufau Majada, perquè no tenint cap obligació de fer-ho en aquell moment, va venir el dilluns a les 10 de la nit, després d’un dia de treball per ajudar-me a trobar les meves claus.

Per tant, el meu més sincer agraïment a aquestes persones, que davant de la incertesa em van ajudar molt, com als bombers d’Igualada, a qui també els hi vull agrair enormement els seus esforços.

Irene. M

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*