Inici Destacats Carlomagno retira l’ERO per acomiadar tota la plantilla

Carlomagno retira l’ERO per acomiadar tota la plantilla

COMPARTIR

La plantilla de l’empresa tèxtil Carlomagno d’Igualada mantindrà, almenys de moment, el seu lloc de treball. L’empresa ha retirat l’Expedient de Regulació d’Ocupació que havia presentat per prescindir dels seus 26 treballadors.

Segons la defensa dels treballadors, la proposta d’indemnització que ha presentat l’empresa s’allunyava de les pretensions de la plantilla. A més, segons els advocats, l’expedient presentava “greus irregularitats” que haguessin provocat igualment la nul·litat dels acomiadaments.

Els 26 treballadors es queden a l’empresa “en condicions lamentables”, afegeixen. Durant el procés de negociació, la plantilla ha cobrar la meitat de la nòmina del mes de setembre, però encara tenen pendents les d’octubre i novembre. Mentre, l’empresa continua negociant un pre-concurs de creditors.

COMPARTIR

1 COMENTARI

  1. La retirada de l’expedient és conseqüències de les greus irregularitats detectades que en via judicial haguessin significat la nul·litat de tots els acomiadaments però també de l’oferta realitzada per l’empresa, la qual no pot ser qualificada ni d’oferta. La plantilla conservés el seu lloc no sap per quant temps per
    que als retards salarials que arrosseguen des de fa gairebé set anys, que en alguns períodes han arribat a ser molt greus, i als quals previsiblement s’aniran afegint serà molt difícil poder fer-los front, ja que el concurs no està previst de forma immediata, a el que s’uneixen les condicions del lloc de treball ja que des de fa setmanes són gairebé pitjors que si es treballés al carrer, ia la poca voluntat de la direcció de l’empresa de buscar i negociar una sortida per a la plantilla, ja que amb una mitjana d’antiguitat de més de trenta anys ia un pas de la jubilació veuen afectat no només el seu present també el seu futur.

FER UN COMENTARI

*