Inici Atletisme Carla Bisbal (CAI Petromiralles), segona Sub-16 femenina al Cros Internacional d’Elgoibar

Els atletes del C.A. Igualada Petromiralles que van participar amb la Selecció Catalana al 77è Cros Internacional Juan Muguerza d’Elgoibar (Guipúscoa)  diumenge passat, tingueren grans actuacions en aquest Cros de categoria IAAF, que va comptar amb una participació d’alt nivell estatal i internacional. Hi participaren els 5 atletes convocats per la Selecció Catalana, a més del Sènior Abdennasser Oukhelfen, en la prova internacional masc.

Va sobresortir el 2n lloc en categ. Sub-16 fem. de Carla Bisbal, amb 8 m. 56 seg., sobre 2.452 m., cursa en la que les catalanes ocuparen les 3 posicions de podi.

Roger Suria assolia el 4t lloc en categ. Sub-18 masc. amb 18 m. 34 seg., sobre 5.535 m. de cursa, essent el 2n català classificat.

Riduan Boulbayem era 5è i 1er català en categ. Sub-20 masc. amb 21 m. 20 seg., sobre 6.624 m. de cursa, entrant 28è Sergi Santamaría amb 23 m. 29 seg., i retirant-se per lesió Yassin Kniya.

Abdennasser Oukhelfen era 17è en la prova internacional absoluta masc.  amb 34 m. 55 seg., cursa sobre 10.796 m. dominada per l’etíop Tadese Worku amb 31 m. 39 seg., mentre Hellen Obiri – Kenia – era la guanyadora absoluta fem.  amb 25 m. 10 seg., sobre 7.621 m. de cursa.