Inici Destacats Capellades prepara una nova edició de la Cursa del Gall Dindi

Capellades prepara una nova edició de la Cursa del Gall Dindi

COMPARTIR

A Capellades el dia de Nadal es fa la Cursa del Gall Dindi. Aquest any celebrarà la 41ª edició de la Cursa del Gall Dindi, 31è Memorial Jaume Solé Quintana.

Les inscripcions, limitades a 400 participants, es poden fer fins el dia 24 de desembre. La recollida de dorsals, es farà a partir de les 9,15 h., al poliesportiu de Capellades.

La cursa del Gall Dindi es disputarà a partir de les 10,30 h. del matí, amb sortida davant la Bassa, sobre el circuit urbà tradicional de 4.600 m. Abans de la cursa gran, novament es durà a terme la cursa prèvia oberta a les categories pre-benjamins, benjamins i alevins, masc. i fem. (de 6 a 11 anys), sobre 1.000 m. de recorregut, amb sortida a les 10,15 h i també amb inscripció  prèvia.

L’organització de la prova l’efectua l’Ajuntament de Capellades, Àrea d’Esports, amb la col·laboració de l’AEMdeKP, del Club Atlètic Igualada Petromiralles, de la Diputació de Barcelona i del Consell Esportiu d’Anoia.

Aquest any, en cas que hi hagi aigua suficient, es faran novament  les proves de natació corresponents a la 32ª Travessa a la Bassa capelladina, a les 12h.  Les inscripcions es faran presencialment, el mateix dia.

Pel que fa als premis, hi haurà els tradicionals galls dindi, pollastres de pagès i obsequis per a les diferents categories.

El repartiment de Premis de la cursa atlètica  es durà a terme davant de la bassa, després de la cursa. El de la Travessa a la Bassa, després de les proves de natació.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*