Inici Societat Capellades acull la segona edició del PaPerPaPer

Capellades acull la segona edició del PaPerPaPer

COMPARTIR

El mercat/outlet del paper i la impremta, organitzat pel Museu Molí Paperer de Capellades, l’Editorial Gustavo Gili i l’Ajuntament de Capellades viurà una nova edició aquest cap de setmana, 25 i 26 de novembre.

PaPerPaPer 0.2 s’adreça a artistes, dissenyadors, enquadernadors, amants del paper, així com particulars i famílies que vulguin comprar papers artesanals de diferents llocs del món, paper fet a mà de gran format, papers industrials de tipologia molt diversa; raimes de paper A4, paper tissú, paper bíblia, paper secant, etc., així com l’estoc de paper procedent dels magatzems de l’Editorial Gustavo Gili, utilitzat a Las Estampas de la Cometa, edicions d’obra gràfica original d’artistes com ara Joan Miró, Eduardo Chillida, Antoni Tàpies…

PaPerPaPer no és només un esdeveniment de venda; durant tot el cap de setmana hi haurà portes obertes al Museu Molí Paperer, tallers familiars com ara el taller de fer paper a mà i pintar amb polpa de paper, el taller gyotaku d’impressió de peixos, taller de papiroflèxia, etc. En aquesta edició, es torna a oferir la visita a una fàbrica de paper actual i, com a novetat, la visita al Molí Paperer de Cal Munné.

En el marc del PaPerPaPer 0.2, el divendres 24 a les 19:30h, el Dr. Miquel Gutiérrez Poch pronunciarà la conferència “La Modernitat de la tradició. Les arrels històriques d’una història d’èxit: Miquel y Costas & Miquel SA”.

El parc de la bassa, a l’exterior del museu, serà l’escenari de diverses activitats, tallers, tastos gastronòmics, música, etc.

L’èxit de la primera edició, celebrada el maig de 2016, en què van participar-hi més de 2.000 persones i amb una valoració molt positiva, ha propiciat que es torni a celebrar en aquesta ocasió el mes de novembre.

El PaPerPaPer 0.2 compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i de la Generalitat de Catalunya (CCAM).

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*