Inici Cartes dels lectors Cap de setmana a Fàtima

Cap de setmana a Fàtima

COMPARTIR

L’Associació de Veïns del barri de Fàtima, en el seu nom i en el dels veïns, volem expressar el nostre disgust, malestar i decepció per tot el que a succeït aquest cap de setmana al nostre barri. Primer de tot, en els temps que estem passant amb el rebrot de la Covid-19, s’ha celebrat (amb permís de l’Ajuntament) el Torneig de Voleibol Sorra.

Durant els tres dies, les mesures Covid majoritàriament no s’han seguit, s’han usat els lavabos de la petanca (els quals el dissabte ja estaven embussats) i moltes persones s’han dedicat ha fer les seves necessitats en qualsevol zona pública (no donarem més detalls). A més, hi ha hagut durant tot el cap de setmana gent acampada en tendes de campanya al llarg del Parc de Valldaura. Hi havia moments on, al voltant de les pistes, hi havia una gran quantitat de persones sense mascareta i sense cap distància de seguretat. Amb la que està caient, hem quedat impactats i molt enfadats. El diumenge a les 11 de la nit encara estaven cridant pel megàfon i amb la música a tot volum, sense respectar el descans de les persones que havien de matinar per a anar a treballar.

I per a acabar-ho d’arreglar, el divendres i el dissabte van tenir lloc dos «botellons» fins a les 6 del matí amb música i soroll, una completa vergonya! Els veïns van trucar a la Policia Local, ells van donar un cop d’ull i a la que van marxar va tornar la festa tota la nit. Això no pot seguir així, demanem a l’Ajuntament i a la nostra Policia Local que ens escoltin i que ens protegeixin més.

Associació de Veïns del barri de Fàtima

COMPARTIR

3 COMENTARIS

  1. Ja et val Joana. En castellà o en català, està exactament igual de bé. Faltaria més.

    I, el més important, és vergonyós que es permetin esdeveniments populars sense control, i encara més que els joves no puguin estar-se d’organitzar botellons.

FER UN COMENTARI

*