Inici Destacats El candidat del PSC a les Eleccions Europees, Javi López, visita l’Anoia

El candidat del PSC a les Eleccions Europees, Javi López, visita l’Anoia

COMPARTIR

L’eurodiputat i cap de llista del PSC, Javi López, ha visitat la comarca de l’Anoia aquest dimarts 28 de maig en el marc de la campanya electoral per a les eleccions europees del 9 de juny. Acompanyat del diputat al Parlament, Jordi Riba; l’alcaldessa de Vilanova del Camí, Noemí Trucharte; el tinent d’alcalde dels Hostalets de Pierola, Dani Vendrell; i càrrecs del PSC Anoia, el candidat ha recorregut la Conca d’Òdena i l’Anoia Sud amb diverses reunions per conèixer diferents àmbits del territori.

La visita ha començat a Vilanova del Camí, on l’alcaldessa Noemí Trucharte ha rebut Javi López a l’Ajuntament acompanyada dels regidors socialistes de govern en una reunió de treball orientada a compartir visions i experiències d’escala europea aplicades a l’àmbit local, com el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència impulsat a través dels fons Next Generation EU. Seguidament, el candidat Javi López s’ha desplaçat a Òdena per compartir un dinar de col·loqui amb la militància del PSC Anoia.

Finalment, la visita de Javi López ha acabat a els Hostalets de Pierola, on el candidat del PSC ha pogut conèixer la indústria Piera Ecocerámica, una fàbrica de ceràmica pionera que utilitza el biogàs com a font d’energia, evitant emissions de CO₂. A partir d’aquest exemple, Javi López ha destacat «la importància de les eleccions europees del 9 de juny per a la garantia de drets, llibertats i justícia social i, en aquest àmbit, la innovació, la competitivitat i adaptació de la indústria europea».

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*