Inici Teatre «Cançons i rimetes», l’últim espectacle de l’any al Teatre de l’Aurora

«Cançons i rimetes», l’últim espectacle de l’any al Teatre de l’Aurora

COMPARTIR

[Img #3314]Els igualadins 2princesesbarbudes presenten Cançons i Rimetes al Teatre de l’Aurora, un espectacle musical de cançons tradicionals, interpretades amb instruments de joguina i a ritme de pop. Amb aquest espectacle, que es podrà veure el 29 i 30 de desembre, el Teatre de l’Aurora tanca la seva programació d’enguany.

A Cançons i rimetes, la companyia fa una interpretació pròpia de la música tradicional catalana recollida en el llibre “Folklore de Catalunya – Cançoner” per Joan Amades, tot actuant amb l’ajuda d’instruments de joguina i a ritme de pop. A escena, amb una estètica minimalista, les 2princesesbarbudes interpretaran cançons de joc, de treball, de bressol, danses, romanços i cantarelles tradicionals catalanes. “Hem ceat un repertori de cançons i dins de les conegudes en vem introduir de no tant conegudes pel públic. L’interessant és que cada vegada se’n coneguin més, no sempre les mateixes” apunta la cantant Helena Casas.

Ells mateixos posen l’etiqueta de “música baixeta” perquè la fan amb instruments petits, sense piles i que no sonen fort; perquè la gaudeixin petits i grans. “Davant la societat on estem en que tot son llums, pampallugues cartells grans, projeccions, sorolls i tot conté molts imputs, voliem rivindicar les coses més senzilles” assegura el músic Marc Marcé.

Els nens petits s’ho passaran bé, però els que van ser petits fa un temps també identificaran les cançons. “És un espectacle per tothom. El vam pensar des d’un principi per tots: pels nens, pels pares , i també per gaudir nosaltres mateixos”.

Les 2princesesbarbudes són l’Helena Casas (cantant de Pomada, Conxita i il·lustradora) i el Marc Marcé (músic i tècnic de so). El 2008 van participar en el disc Musiquetes per la Bressola amb la cançó La Pastoreta, i el 2010 van estrenar el seu primer espectacle de música per a públic familiar Qui canta sense to, no té el cap bo!. A Cançons i rimetes, compten amb la participació del músic Ildefons Alonso i la direcció d’Íngrid Domingo i Jordi Farrés.

Funcions

Les representacions de Cançons i rimetes es faran el dissabte 29 i el diumenge 30 de desembre a les 19 h. Les entrades (8 € i 6 € amb els descomptes habituals) es poden adquirir a la taquilla del Teatre de l’Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció. També es poden reservar prèviament trucant al 93 805 00 75 o bé a través del correu electrònic, escrivint a reserves@teatreaurora.cat. Més informació a www.teatreaurora.cat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*