Inici Societat Campanya per incentivar el reciclatge als municipis més petits de l’Anoia

Campanya per incentivar el reciclatge als municipis més petits de l’Anoia

COMPARTIR

El Consell Comarcal de l’Anoia ha dut a terme, en els darrers mesos, una campanya informativa als municipis on gestiona la recollida de residus, amb l’objectiu de mantenir els bons hàbits de la selecció de les deixalles a la població.

Atès que els índexs de recollida a la comarca va superar el 60% amb la implantació del nou sistema de porta a porta i àrees tancades en 22 municipis el 2018, la campanya pretén ser un recordatori als veïns i veïnes per tal de seguir en aquesta bona direcció.

El vicepresident segon del Consell Comarcal, Santi Broch, apunta que “la campanya s’ha centrat principalment en els municipis amb la població menor de cinc-cents habitants, on la gestió dels residus es realitza amb accés exclusiu en àrees tancades amb contenidors”. S’hi ha repartit gratuïtament un pack per habitatge de bosses de colors per facilitar tant la selecció de deixalles a casa com el seu transport cap a les àrees tancades.

La campanya està finançada amb fons d’Ecoembes i Ecovidrio, destinats per campanyes de sensibilització ambiental a la població. Amb aquests fons, també es realitzaran altres actuacions de reforç de la recollida selectiva en altres municipis on el Consell Comarcal de l’Anoia gestiona el servei, com la realització de visites de reforç als establiments i activitats comercials.

FER UN COMENTARI

*