Inici Bàsquet La campanya “Una cistella, una vacuna contra la polio” del Rotary Club...

La campanya “Una cistella, una vacuna contra la polio” del Rotary Club Igualada al 3×3 del Club Bàsquet Igualada aconsegueix 269 vacunes

COMPARTIR

El Rotary Club Igualada farà la donació de 269 vacunes contra la polio després que el passat dissabte es comptessin 269 punts a la pista que el club patrocinava en l’esdeveniment  3×3 del Club Bàsquet que va tenir lloc a la Plaça Cal Font.

Sota el lema “Una cistella, una vacuna contra la polio”, el Rotary Club Igualada col·laborava en l’esdeveniment esportiu a la vegada que realitzava una activitat solidària. Així, l’entitat igualadina farà una aportació pel programa POLIO PLUS que la Fundació Rotary International impulsa a nivell mundial per la erradicació de la polio al món.

Salvador Farrés, president del Rotary Club Igualada, va participar en el lliurament de trofeus del campionat i va manifestar que “al Rotary tenim l’objectiu de millorar la nostra societat i ho fem a través d’accions solidàries com aquesta. Durant tot l’any desenvolupem campanyes en benefici de la comunitat, tant a nivell local com internacional”.

Una de les grans lluites dels clubs Rotaris de tot el món és el programa d’erradicació total de la Pòlio. La pòlio es va reduint però encara està present a dos països, l’Afganistan i el Pakistan. Durant més de 35 anys, Rotary ha treballat constantment per a erradicar aquesta malaltia que ocasiona paràlisi i potencialment la mort, i generalment afecta a nens menors de cinc anys. El poliovirus es transmet de persona a persona, en general a través de l’aigua contaminada. Posteriorment, pot atacar el sistema nerviós.

Els rotaris han contribuït més de 2100 milions de dòlars i una infinitat d’hores de treball voluntari per a protegir més de 3000 milions de nens en 122 països contra aquesta malaltia. Des del Rotary Club Igualada, s’organitzen cada any accions solidàries per a fer aportacions a la lluita.

FER UN COMENTARI

*