Inici Societat Calonge de Segarra inaugura la restauració de l’església de Santa Fe

Calonge de Segarra inaugura la restauració de l’església de Santa Fe

COMPARTIR

El passat diumenge 3 d’octubre es van inaugurar les obres de de restauració de l’església de Santa Fe de Calonge de Segarra i es va celebrar la Festa Major de Calonge i del Soler.

L’acte va començar a 2/4 de 12 amb l’obertura de portes de l’església de Santa Fe. Tot seguit, l’arquitecte i director de les obres, Xavier Claparols, va explicar el procés de les obres de restauració de l’església. A continuació, es va fer la inauguració, a càrrec del diputat d’Infraestructures i Espais Naturals de la Diputació de Barcelona, Pere Pons. Finalment, Mons. Romà Casanova i Casanova, bisbe de Vic, va beneir l’església i va presidir la celebració de l’Eucaristia, acompanyada de la coral de Sant Martí Sesgueioles.

La inauguració va posar un punt i final a un procés llarg de restauració de l’església de Santa Fe que ha culminat amb èxit. L’Ajuntament agraeix l’ajut econòmic rebut per part de la Diputació de Barcelona i la seva col·laboració, ja que sense el seu suport no hagués estat possible dur a terme l’actuació.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*