Inici Destacats El CAI Triatló torna a la competició amb la duatló infantil de...

El CAI Triatló torna a la competició amb la duatló infantil de Balaguer

El passat dissabte 27 de març, va tenir lloc la primera duatló infantil de la temporada 2021, la duatló infantil de muntanya de Balaguer. Després de tant temps esperant i preparant-se, els atletes més petits de l’escola esportiva de triatló del CAI van debutar en la seva primera competició. En Martí Catellano Vélez i en Medir Alzuria Martorell. Els dos en categoria alevina, enfrontant-se a un recorregut de 700 metres de cursa a peu, seguit de dos quilòmetres de cursa amb bici i 400 metres de cursa a peu. En Medir va aconseguir una molt merescuda segona posició. I en Martí en 19ena posició. La sortida de les curses, mantenint distancia en tot moment i sortint individualment amb una separació de 5 segons. I un circuit en una zona molt adaptable per a totes les edats.