Inici Destacats Business Insider inclou el llibre de la igualadina Olga Jiménez entre els...

Business Insider inclou el llibre de la igualadina Olga Jiménez entre els millors sobre lideratge femení

COMPARTIR

La revista Business Insider, en la seva edició a Espanya, ha inclòs el nou llibre de la igualadina Olga Jiménez –“La jefa eres tu”-, en una selecció de publicacions que considera les millors al voltant del lideratge femení.

El llibre de Jiménez està al costat de volums com “No hay vuelta atrás” de Melinda Gates o “Nacida para triunfar”, la biografia que ha fet Ana Samboal sobre la presidenta del Banco Santander, Ana Botín.

La igualadina Olga Jiménez Muntané és experta en vendes i lideratge, empresària i autora. Des de l’any 2002 ha liderat milers de dones al sector de la venda directa d’alta cosmètica, assolint les posicions més altes i els majors reconeixements. Ha estat convidada com a mentora a llocs com el Brasil, els Estats Units i arreu d’Europa. Ella creu en un concepte holístic de la dona de negocis per a qui el triomf professional sigui la clau per a una vida personal encara més exitosa. Al seu llibre “La jefa eres tú” vol mostrar com aconseguir-ho.

A mig camí entre el llibre d’empresa i el d’autoajuda, el llibre conté 105 píndoles curtes repartides al llarg de dotze capítols i, segons Olga Jiménez, “es tracta d’un llibre per llegir i rellegir i per trobar-hi respostes i reflexions una vegada i una altra, però també tècniques fàcils d’implementar”.

Sobre el públic al que va dirigit, “La jefa eres tú” “el pot llegir qualsevol persona que senti la necessitat de construir un estil de vida a mida. Que vulgui sentir-se respectada, ser un referent per als altres i, alhora, tenir equilibri, flexibilitat horària i llibertat econòmica. I, per descomptat, qualsevol persona que vulgui que el seu èxit serveixi per aportar valor a la societat”.

El llibre està disponible en format e-book a Amazon i en format paper a Amazon, llibreria Aqualata, llibreria Cal Rabell i Llegim…? Llibreria.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*