Inici Cultura El bus del Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de...

El bus del Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya visitarà Igualada

COMPARTIR

 

El Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC) ha posat en marxa un nou projecte museístic de caràcter itinerant anomenat MNACTEC BUS.

Es tracta d’un espai interactiu i tecnològic que convida el públic a viatjar al passat, el present i el futur de la nostra societat, per a endinsar-se d’una forma innovadora en temes com els avanços tecnològics, la transició energètica, la cultura, el transport o el patrimoni industrial.

El Museu de la Pell d’Igualada forma part del SISTEMA MNACTEC i participa en aquest espai interactiu i tecnològic.

El projecte itinerant MNACTEC BUS. Innovació, tecnologia i societat està dotat de l’equipament tecnològic i els recursos necessaris perquè les persones que el visitin visquin una experiència fascinant i memorable.

L’objectiu del projecte és impulsar una nova forma de difondre el coneixement científic i tecnològic a les noves generacions amb formats innovadors, experiències participatives i amb perspectiva de sostenibilitat mediambiental i un marcat caràcter social. Així mateix, es pretén apropar el MNACTEC al públic geogràficament distant, prioritzant les poblacions del medi rural de Catalunya.

El MNACTEC Bus s’ubicarà al Passeig Verdaguer cruïlla carrer Sant Magí en l’horari següent: de 9:00 a 13:00 h i de 15:00 a 19:00 h.

La proposta s’adreça al públic general i és gratuïta. S’ofereixen visites guiades gratuïtes per a grups concertats d’uns 50 minuts de durada. S’hi pot accedir en visita lliure, també gratuïtament, però per raons d’aforament es recomana que es faci a les tardes i festius. Per als més petits hi ha la proposta “Les baldufes òptiques”.

Per a més informació i reserves es pot trucar al 900 101 394 / 608 929 207 o bé escriure a l’adreça electrònica info@mnactecbus.cat

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*